Vriend worden?

Door het invullen van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting Vrienden van het Bredewegfestival om één keer per jaar uw donatie automatisch van uw rekening af te schrijven. Als u het niet eens bent met deze afschrijving, kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. U kunt uw machtiging op elk moment intrekken door contact op te nemen via e-mail of per post.Vragen? Stuur ons een bericht via vrienden@bredewegfestival.nl.

Veilig betalen

We begrijpen dat het voor veel mensen belangrijk is om zeker te weten dat betalingen veilig verlopen, en we willen onze bezoekers graag geruststellen dat dit bij ons het geval is. Onze website maakt gebruik van de nieuwste beveiligingstechnologieën en encryptieprotocollen om ervoor te zorgen dat uw betalingen veilig en beschermd zijn. Bovendien werken we alleen met gerenommeerde betaalproviders die voldoen aan de hoogste beveiligingsnormen.

We nemen uw veiligheid zeer serieus en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke en financiële gegevens veilig worden bewaard en beschermd. Als u nog vragen heeft over de veiligheid van uw betalingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder en zorgen ervoor dat u met een gerust hart betalingen kunt doen via onze website.