Steun ons

Het Bredewegfestival wordt georganiseerd door de buurt voor de buurt en draait volledig op vrijwilligers. Het festival kan alleen bestaan dankzij donaties, vrienden en sponsoring van lokale ondernemers en horeca.

Zorg jij er samen met ons voor dat het festival blijft bestaan? Help ons door het doen van een bijdrage, klein of groot; alles is welkom! Steun het Bredewegfestival en doneer, of word vriend.

vrienden

Vriend worden?

Draag je het Bredewegfestival een warm hart toe en wil je het voortbestaan van het Bredewegfestival ook in de toekomst garanderen? Wordt dan Vriend van het Bredewegfestival!

Als Vriend word je uitgenodigd voor de jaarlijkse vriendenborrel en word je altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Als je nu Vriend wordt, ontvang je een gratis unieke Festivalvlag (op=op). Ben je al vriend en wil je ook een vlag? Mail ons op info@bredewegfestival.nl.

Je wordt Vriend door het machtigingsformulier in te vullen en ondertekend terug te sturen. Daarmee machtigt u de Stichting Vrienden van het Bredewegfestival om 1 keer per jaar het contributie (vanaf 50 euro per jaar) automatisch van uw rekening af te schrijven. U kunt de machtiging op elk moment weer intrekken.

Sponsor het Bredewegfestival

Het Bredewegfestival kan alleen bestaan dankzij onze sponsoren. Er zijn diverse mogelijkheden om het Bredewegfestival te sponsoren; van het hoofdsponsorschap, het adopteren van een podium of attractie, tot het worden van een Festival vriend. Participeren op het festival, met een kraam, een bar, of een foodtruck kan natuurlijk ook. Alle partners staan vermeld op onze website. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via info@bredewegfestival.nl.

 

Bredewegfestival Amsterdam - Doneer Nu QR

Stichting Vrienden van het Bredewegfestival

De Stichting Vrienden van het Bredewegfestival bestaat uit betrokken buurtgenoten. Het doel van de stichting is het werven van gelden tot behoud van het Bredewegfestival en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Zo wil de stichting helpen om het Bredewegfestival elk jaar opnieuw mogelijk te maken.

 

Het bestuur
Margot Rademaker / voorzitter
Laurent van der Maesen / secretaris
Frits van Mechelen / penningmeester
Willem Schilder / abacus
Het bestuur werkt geheel op vrijwillige, dus onbezoldigde basis.

Culturele ANBI- extra belastingaftrek
De Stichting Bredewegfestival is een culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).  Dit betekent een extra belastingaftrek voor u als donateur. Particulieren mogen in de aangifte inkomstenbelasting 1,25 keer het bedrag van de gift aftrekken. Ondernemingen die onder de vennootschapsbelasting vallen, mogen 1,5 keer het bedrag van de gift aftrekken in de aangifte vennootschapsbelasting. Voor meer info: www.belastingdienst.nl/giften.

Contactgegevens
Stichting Vrienden van het Bredewegfestival
Bredeweg 20
1098 BR Amsterdam
06-29011882
KvK: 66386527
RSIN: 8565.27.439
vrienden@bredewegfestival.nl

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

* verplicht